(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Ushbu maqolada raqamli marketing haqida tushuncha, uning turlari, iqtisodiyotga kirib kelishi, mamlakatimizda uning holati va rivojlanish yo’nalishlari tahlil qilingan. Raqamli marketing sohasida rivojlangan davlatlarning tajribasi o’rganlilgan, mamlakatimizda raqamli marketingni rivojlantirish yuzasidan xulosa va takliflar berilgan.