(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Tezisda oliy ta’lim muassasida “Differensial tenglamalar” fanining o‘qitishda ma’ruza va amaliy mashg’ulotlarga kontektsli ta’limni, innovatsion va axborot texnologiyalarni qo‘llash orqali ta’lim samaradorligiga erishishning uslubiy shart-sharoitlari bayon etilgan.