(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
мақолада таълимда ўқувчи мотивациясини аниқлашнинг зарурияти, қисқа муддатли тавсиялар ишлаш ва унинг аҳамияти, мослаштириш стратегияси, интерфаол ўқитиш усуллари тўғрисида маълумотлар қайд етилган.