(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Mazkur maqolada ta’limda neyron to‘rlarni ahamiyati haqida ma’lumot berilgan. Neyron to‘rlar bizning zamonamizning qiziqarli texnologiyalaridan biridir. Aql bovar qilmaydigan miqdordagi ma’lumotlar bo‘yicha o‘qitiladi va bu bilimlardan talab qilinadigan sohalarda murakkab muammolarni hal qilish uchun foydalanadi. Har yili neyron to‘rlarga qiziqish ortib bormoqda va ular taqdim etayotgan imkoniyatlar ta’sirchan bo‘lib bormoqda.