(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
ushbu maqolada muallif oliy ta’lim tashkilotlarida ta’lim jarayonini modernizatsiyalash, boshqaruvni optimallashtirish va yanada takomillashtirish masalalarini tahlil qilgan. Ushbu masalalarning dual ta’lim tizimi bilan uyg‘unligi ochib berilgan.