(untitled) (MMIT Proceedings, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim talabalar uchun biznes va tadbirkorlik fanlariga qiziqishni oshirish, o‘zlashtirish uchun bir necha zamonaviy, interaktiv pedogogik uslublari haqida qisqacha yoritib berilgan.