Замонавий таълим технологияларини касб таълими дарсларида қўллаш (MMIT Proceedings, 2024)
Ушбу мақолада таълимда талабалар учун бир неча замонавий, интерактив педагогик методлар, уларнинг афзалликлари, камчиликлари ва бир-биридан фарқлари ҳақида қисқача ёритиб берилган