Таълимнинг асосий қўзғатувчи мотивлари ва мослашув стратегияси (MMIT Proceedings, 2024)
мақолада таълимда ўқувчи мотивациясини аниқлашнинг зарурияти, қисқа муддатли тавсиялар ишлаш ва унинг аҳамияти, мослаштириш стратегияси,  интерфаол ўқитиш усуллари тўғрисида маълумотлар қайд етилган.