Oliy o’quv yurtida ta’lim jarayonini modernizatsiyalash masalalari (MMIT Proceedings, 2024)
ushbu maqolada muallif oliy ta'lim tashkilotlarida ta'lim jarayonini modernizatsiyalash, boshqaruvni optimallashtirish va yanada takomillashtirish masalalarini tahlil qilgan. Ushbu masalalarning dual ta'lim tizimi bilan uyg‘unligi ochib berilgan.